Manja slova Veća slova RSS
>

Dan finalnih konsultacija za Konkurs za inovativne projekte

Dan finalnih konsultacija za Konkurs za inovativne projekte
Datum objave: 04.09.2018 09:29 | Autor: Ministarstvo nauke

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo nauke Crne Gore i Privredna komora Crne Gore održaće finalne konsultacije posvećene Konkursu za grantove za inovativne projekte, u petak 7. septembra 2018. godine, sa početkom u 10:00 časova, u prostorijama Privredne komore, Sala I.

Podsjetimo, Konkursom se opredjeljuju sredstva za sufinansiranje inovativnih projekata u ukupnom iznosu od 1.000.000 eura, za period 2018 –2020, a po prihvaćenom grantu sufinansiranje iznosi 100.000 eura.

Učesnici će imati priliku da sa predstavnicima Ministarstva i Privredne komore razgovaraju o tehničkim detaljima aplikacije i postave pitanja ukoliko imaju nedoumice prije zvaničnog podnošenja prijave.
Prijave na Konkurs potrebno je dostaviti najkasnije do 24. septembra 2018. godine do 14.00 časova.

Na konsultacijama će ispred Ministarstva nauke biti g-đa Marijeta Barjaktarović Lanzardi, načelnica Direkcije za inovacije i infrastrukturu i g-din Saša Ivanović, projektni menadžer za istraživanja u Ministarstvu. Ispred Privredne komore sa učesnicima će razgovarati g-đa Ksenija Đukanović, samostalna savjetnica u Sektoru za obrazovanje.

Ovdje možete pronaći više detalja o Konkursu: http://www.mna.gov.me/vijesti/189068/Ministarstvo-nauke-objavljuje-Konkurs-za-dodjelu-grantova-za-inovativne-projekte.html