Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Дан финалних консултација за Конкурс за иновативне пројекте

Дан финалних консултација за Конкурс за иновативне пројекте
Датум објаве: 04.09.2018 09:29 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


Министарство науке Црне Горе и Привредна комора Црне Горе одржаће финалне консултације посвећене Конкурсу за грантове за иновативне пројекте, у петак 7. септембра 2018. године, са почетком у 10:00 часова, у просторијама Привредне коморе, Сала И.

Подсјетимо, Конкурсом се опредјељују средства за суфинансирање иновативних пројеката у укупном износу од 1.000.000 еура, за период 2018 –2020, а по прихваћеном гранту суфинансирање износи 100.000 еура.

Учесници ће имати прилику да са представницима Министарства и Привредне коморе разговарају о техничким детаљима апликације и поставе питања уколико имају недоумице прије званичног подношења пријаве.
Пријаве на Конкурс потребно је доставити најкасније до 24. септембра 2018. године до 14.00 часова.

На консултацијама ће испред Министарства науке бити г-ђа Маријета Барјактаровић Ланзарди, начелница Дирекције за иновације и инфраструктуру и г-дин Саша Ивановић, пројектни менаџер за истраживања у Министарству. Испред Привредне коморе са учесницима ће разговарати г-ђа Ксенија Ђукановић, самостална савјетница у Сектору за образовање.

Овдје можете пронаћи више детаља о Конкурсу: хттп://www.мна.гов.ме/вијести/189068/Министарство-науке-објављује-Конкурс-за-додјелу-грантова-за-иновативне-пројекте.хтмл