Manja slova Veća slova RSS
>

Konferencija za medije povodom predstavljanja rezultata Konkursa za dodjelu grantova za naučnoistraživačke projekte

Datum objave: 21.02.2019 15:13 | Autor: Ministarstvo nauke

Ispis Štampaj stranicu


Povodom predstavljanja Rezultata Konkursa za dodjelu grantova za naučnoistraživačke projekte, Ministarstvo nauke organizuje konferenciju za medije, koja će se održati 22. februara 2019. u 11.00 sati, u Pres centru Vlade Crne Gore.

Na Konkursu, objavljenom 26. oktobra 2018. godine, prijavljena su 72 projekta, a najbolje ocijenjeni će biti prihvaćeni za finansiranje, u skladu sa rang listom. 

Konkurs za dodjelu grantova za naučnoistraživačke projekte ima za cilj podizanje kapaciteta naučnih timova u Crnoj Gori, kako bi se ojačala kvalitetna i održiva partnerstva koja pokazuju potencijal da integrišu istraživanje u dominantne ekonomske pokretače u Crnoj Gori i izrastu u buduće centre izvrsnosti.

Konferencija za medije biće prenošena uživo preko interneta na Youtube kanalu Vlade Crne Gore: http://www.youtube.com/c/VladaCrneGoreGOVME.

Link na konferenciju za medije, 22. februar: https://youtu.be/RT8pEtLkd8A

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u zgradu Vlade korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2019. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me.

Ministarstvo nauke