Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Љетња школа молекуларне биологије

Љетња школа молекуларне биологије
Датум објаве: 08.07.2019 09:42 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


Поштовани,

Упућујемо позив свим студентима основних/специјалистичих студија, као и будућим или тренутним студентима магистарских и докторских студија биолошких, медицинских и биотехничких наука за пријаву заинтересованости за похађање љетње школе из области молекуларне биологије. Љетњу школу организује Министарство науке, у сарадњи са ЕМБЛ-ом (Еуропеан Молецулар Биологy Лабораториес) и Институтом за биологију мора (Универзитет Црне Горе). Тема Љетње школе је секвенционирање једарног материјала појединачних ћелија (Сингле Целл Сеqуенцинг).

Љетња школа ће се одржати од 9. до 11. септембра 2019. године у Институту за биологију мора у Котору. Трошкови боравка су покривени од стране организатора Љетње школе.

Крајни рок за пријаву је 25. јул 2019. године.

Предност ће имати кандидати са претходним искуством у области молекуларне биологије.

Уз попуњен пријавни формулар потребно је доставити:

1. Мотивационо писмо
2. ЦВ (биографија са библиографијом)

Комисија ће на основу пристиглих докумената сачинити ранг листу кандидата и обавити интервју са кандидатима уколико се за то покаже потреба (број мјеста учесника Љетње школе је ограничен).

Пријаве доставити на дјурдјина.булатовиц@мна.гов.ме и кабинет@мна.гов.ме

Овдје можете преузети Формулар

Више информација о Европској лабораторији за молекуларну биологију и Европској организацији за молекуларну биологију можете наћи на: www.ембо.орг www.ембл.де