Manja slova Veća slova RSS
>

Ljetnja škola molekularne biologije

Ljetnja škola molekularne biologije
Datum objave: 08.07.2019 09:42 | Autor: Ministarstvo nauke

Ispis Štampaj stranicu


Poštovani,

Upućujemo poziv svim studentima osnovnih/specijalističih studija, kao i budućim ili trenutnim studentima magistarskih i doktorskih studija bioloških, medicinskih i biotehničkih nauka za prijavu zainteresovanosti za pohađanje ljetnje škole iz oblasti molekularne biologije. Ljetnju školu organizuje Ministarstvo nauke, u saradnji sa EMBL-om (European Molecular Biology Laboratories) i Institutom za biologiju mora (Univerzitet Crne Gore). Tema Ljetnje škole je sekvencioniranje jedarnog materijala pojedinačnih ćelija (Single Cell Sequencing).

Ljetnja škola će se održati od 9. do 11. septembra 2019. godine u Institutu za biologiju mora u Kotoru. Troškovi boravka su pokriveni od strane organizatora Ljetnje škole.

Krajni rok za prijavu je 25. jul 2019. godine.

Prednost će imati kandidati sa prethodnim iskustvom u oblasti molekularne biologije.

Uz popunjen prijavni formular potrebno je dostaviti:

1. Motivaciono pismo
2. CV (biografija sa bibliografijom)

Komisija će na osnovu pristiglih dokumenata sačiniti rang listu kandidata i obaviti intervju sa kandidatima ukoliko se za to pokaže potreba (broj mjesta učesnika Ljetnje škole je ograničen).

Prijave dostaviti na djurdjina.bulatovic@mna.gov.me i kabinet@mna.gov.me

Ovdje možete preuzeti Formular

Više informacija o Evropskoj laboratoriji za molekularnu biologiju i Evropskoj organizaciji za molekularnu biologiju možete naći na: www.embo.org www.embl.de