Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Најава: Технополис – Никшић: Информативни дан о ЕУ инструментима за подстицање иновација заснованих на знању

Најава: Технополис – Никшић: Информативни дан о ЕУ инструментима за подстицање иновација заснованих на знању
Датум објаве: 14.06.2017 08:35 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


У циљу поспјешивања иновативности у Црној Гори и бољег коришћења фондова (грантова и финансијских инструмената) Европске уније за развој иновативних производа и услуга, Министарство науке у сарадњи са Министарством економије организује Информативни догађај у Технополису у Никшићу, 19. јуна (понедјељак), с почетком у 9 сати.

Предузећа из Црне Горе (Амплитудо), Словеније (МВ&Т) и Србије (Сwифттy) изнијеће своја размишљања и искуства везана за могућности комерцијализације знања, развој иновативне заједнице и коришћење расположивих ЕУ фондова, прије свега из програма Хоризонт 2020.

Представници Министарства науке и Министарства економије представиће основне податке о програмима подршке за предузећа, као и закључке недавних експертских анализа и препорука за комерцијализацију знања у предузећима.

Догађај ће бити и прилика за боље повезивање иновативне заједнице у Црној Гори, умрежавање са иностраним партнерима, као и дискусију на тему иновативности.

Најаву и агенду догађаја можете преузети у прилогу:

Агенда - Инфо дан Технополис - 19 06 17.пдф
Инфо - Технополис 19 јун2017.пдф

Позивамо Вас да присуствујете догађају, и молимо да своје учешће најавите путем е-маила: марко.калудјеровиц@мна.гов.ме, до петка, 16. јуна