Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

ЕИТ Фоод позива: Љетња школа за развој нових производа

ЕИТ Фоод позива: Љетња школа за развој нових производа
Датум објаве: 09.05.2019 13:43 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


Да ли сте професионалац у области прехрамбене индустрије? Желите ли да побољшате вјештине у развоју нових производа? Европски институт за иновације и технологију за област хране (ЕИТ Фоод) вас позива да се пријавите за Љетњу школу: Варшава 2-6. септембар 2019.

Школа је бесплатна за учеснике из изабраних земаља, укључујући Црну Гору.

Током интензивних 5 дана радионице, стручњаци из привреде ће представити не само како креирати и остварити развој нових производа разумијевањем тржишта и потреба потрошача, већ и како  се односити према конкурентним производима. Једноставно, биће вам понуђен читав спектар знања потребних да постанете експерт у развоју нових производа, и још више од тога.

Школа није школа ако се у њој само слуша! Из тог разлога, методе рада укључују „десигн тхинкинг“ радионице и директно искуство у симулираном окружењу. И то није све! Захваљујући сарадњи са лидерима на тржишту у области прехране, биће показано како се теорија среће са праксом. Анализираћете студије случаја успјеха и неуспјеха у креирању нових производа, учећи на стварним ситуацијама.

ЕИТ Фоод Љетњу школу организују: Éцоле Полyтецхниqуе Фéдéрале де Лаусанне (линк: хттпс://www.епфл.цх/) (Сwитзерланд), Маспеx (линк: хттп://ен.маспеx.цом/) (Поланд), ПепсиЦо (линк: www.пепсицо.цом) (УК), Тецхнион – Исраел Институте оф Тецхнологy (линк: хттпс://www.тецхнион.ац.ил/ен/хоме-2/) (Исраел) РисингФоодСтарс (линк: хттпс://www.еитфоод.еу/старт-упс) и Универзитет у Варшави (линк: хттп://ен.уw.еду.пл/) (Поланд). Више информација: хттп://тимо.wз.уw.еду.пл/суммерсцхоол/

Рок за пријављивање је 9. јун 2019.

тимо.wз.уw.еду.пл/суммерсцхоол/ (ЛИНК ЋЕ УСКОРО БИТИ АКТИВАН)

е-маил адреса за питања: еит.фоод.суммер.сцхоол@гмаил.цом

Флајер - ЕИТ ФООД Суммер Сцхоол Флyер.пдф