Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Продужење рока за подношење пријава на Конкурс за подстицање учешћа у програмима Хоризонт 2020 и ЦОСТ и одржавање Инфо дана поводом промоције Конкурса

Продужење рока за подношење пријава на Конкурс за подстицање учешћа у програмима Хоризонт 2020 и ЦОСТ и одржавање Инфо дана поводом промоције Конкурса
Датум објаве: 31.12.2019 10:49 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


Министарство науке је продужило рок за подношење пријава на Конкурс за подстицање учешћа у програмима Хоризонт 2020 и ЦОСТ до петка, 28. фебруара 2020. године.

Подсјећамо да је Министарство науке Црне Горе расписало Конкурс за подстицање учешћа у програмима Хоризонт 2020 и ЦОСТ 3. децембра 2019. године у износу од 200.000 еура.

Конкурс представља један од значајних механизама за подршку научноистраживачкој заједници, у сегментима који треба да омогуће: брже усвајање приоритетних области истраживања која су дефинисана на европском нивоу, покретање сличних истраживања на националном нивоу и брже повезивање са релевантним актерима у Европи, те укључивање младих истраживача у перспективне области истраживања.

ИНФО ДАН – 17. ЈАНУАР 2020. ГОДИНЕ

Поводом представљања Конкурса и детаљнијег упознавања јавности са начином пријаве, правом учешћа и расположивим средствима, Министарство науке организује Инфо дан, који ће се одржати у петак, 17. јануара 2020. године, у 12х у Плавој сали Ректората Универзитета Црне Горе.

Инфо дан ће бити прилика да се потенцијални корисници пројеката боље упознају са условима и детаљима процедуре пријављивања, као и да добију одговоре на евентуалне недоумице које имају.

Текст Конкурса можете погледати ОВДЈЕ

Пријавни формулар можете погледати ОВДЈЕ