Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Министарка Дамјановић на ЈРЦ радионици “Спремност за улагања у иновативне пројекте у Југоисточној Европи“ у Загребу

Министарка Дамјановић на ЈРЦ радионици “Спремност за улагања у иновативне пројекте у Југоисточној Европи“ у Загребу
Датум објаве: 28.05.2018 08:17 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


Удружени истраживачки центар (Јоинт Ресеарцх Центре – ЈРЦ) у сарадњи са Факултетом машинства и бродоградње Универзитета у Загребу, Центром за технолошки трансфер и Хрватском агенцијом за мала и средња предузећа, иновације и инвестиције (ХАМАГ-БИЦРО) организује радионицу на тему “Спремност за улагања у иновативне пројекте у Југоисточној Европи“, 04-05.јула 2018. године у Загребу (Хрватска).

Циљ радионице је размјена најбољих пракси када је у питању подршка иновативним пројектима у региону Југоисточне Европе. Овом приликом биће представљене разне иницијативе на нивоу политика, различити програми и инструменти подршке, као и активности на подизању капацитета, али и конкретни примјери и искуства корисника.

Радионица ће окупити доносиоце одлука за област научноистраживачке и иновативне дјелатности, представнике академског и научноистраживачког сектора, представнике центара за технолошки трансфер, представнике привредних комора, старт-уп заједницу и предузетнике.

Министарка науке, др Сања Дамјановић, ће у поздравном говору првог дана одржавања радионице представити Међународни институт за одрживе технологије на простору Југоисточне Европе(СЕЕИИСТ), а биће представљени и иновативни програми, пројекти и иницијативе Црне Горе.

Више информација о радионици, као и Нацрт агенде, можете погледати на сљедећем линку: