Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Најава: Инфодан о Конкурсу за додјелу грантова за иновативне пројекте - 24.07.2019. у ИПЦ Технополис у Никшићу

Најава: Инфодан о Конкурсу за додјелу грантова за иновативне пројекте - 24.07.2019. у ИПЦ Технополис у Никшићу
Датум објаве: 22.07.2019 10:11 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


Министарство науке у сарадњи са Иновационо-предузетничким центром ТЕХНОПОЛИС организује Инфодан о Конкурсу за додјелу грантова за иновативне пројекте у сриједу 24. јула 2019. године са почетком у 10 часова, у мултимедијалној сали ИПЦ Технополис.

Инфодан ће бити прилика за детаљније упознавање јавности са начином пријаве, правом учешћа и расположивим средствима али и да се потенцијални корисници гранта, који има за циљ јачање конкурентности црногорских предузећа, ближе упознају са детаљима и добију одговоре на евентуалне недоумице које имају.

Представници Министарства науке, мр Маријета Барјактаровић Ланзарди, начелница Дирекције за иновације и инфраструктуру и др Иван Томовић, самостални савјетник за трансфер технологија и реализацију сарадње у оквиру ЕУ платформи за иновације, говориће овом приликом о детаљима Конкурса. Такође, Марина Рогановић, самостална савјетница за подршку реализацији иновативних програма и пројеката и вођење регистара субјеката који обављају иновативну дјелатност, представиће процедуру уписа у регистар иновативних организација.


Позивамо све заинтересоване да нам се придруже на овом догађају.