Manja slova Veća slova RSS
>

Infodan o grantovima za inovativne projekte u Privrednoj komori

Infodan o grantovima za inovativne projekte u Privrednoj komori
Datum objave: 19.07.2018 13:28 | Autor: Ministarstvo nauke

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo nauke Crne Gore i Privredna komora Crne Gore održaće prvi infodan posvećen Konkursu za grantove za inovativne projekte, u srijedu 25. jula 2018. godine, sa početkom u 10:00 časova, u prostorijama Privredne komore, Sala I.

Konkursom se opredjeljuju sredstva za sufinansiranje inovativnih projekata u ukupnom iznosu od 1.000.000 eura, za period 2018 –2020, a po prihvaćenom grantu sufinansiranje iznosi 100.000 eura.

G-đa Marijeta Barjaktarović Lanzardi, načelnica Direkcije za inovacije i infrastrukturu i g-din Saša Ivanović, projektni menadžer za istraživanja u Ministarstvu nauke Crne Gore, predstaviće ciljeve Konkursa, uslove za prijavljivanje, proces evaluacije, kao i detalje Prijavnog formulara, Budžeta projekta.

Ispred Privredne komore Crne Gore prisutnima će se obratiti g-đa Tanja Radusinović, direktorica Sektora za projekte. Pozivamo sve zainteresovane privredne subjekte da nam se pridruže na Infodanu.

Ovo je idealna prilika da razmijenimo mišljenja o inovativnim idejama, zajednički riješimo nedoumice kako bi vaše prijave inovativnih projekata bile uspješne!