Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Конференција на тему сарадње у области науке, технологије и иновација између Шангаја и земаља Централне и Источне Европе

Конференција на тему сарадње у области науке, технологије и иновација између Шангаја и земаља Централне и Источне Европе
Датум објаве: 21.05.2020 21:23 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


У циљу јачања Партнерства за науку, технологију и иновације између Кине и земаља Централне и Источне Европе, побољшања изградње заједничке платформе за науку, технологију и иновације и промовисања практичне сарадње у области науке и технологије, Шангајски центар за размјену наука и технологија одржаће онлајн конференцију на тему сарадње у области науке, технологије и иновација између Шангаја и земаља Централне и Источне Европе.

Истовремено ће се одржавати главни састанак у Шангају и онлајн састанак који ће окупити представнике научних и технолошких институција, универзитета, истраживачких института и предузећа при чему ће акценат бити на кључним пројектима сарадње.

Конференција ће такође послужити за промоцију пројеката и пројектне сарадње усмјерене на унапређење конкурентности у области кључних технологија на простору Централне и Источне Европе.

Догађај ће се одржати у четвртак, 18. јуна 2020. године с почетком у 8:30 часова по локалном времену (14.30 часова по пекиншком времену) преко ЗООМ платформе.

Заинтересовани учесници се могу пријавити за учешће преко сљедећег ЛИНК-а до 27. маја у подне по пекиншком времену. Након регистрације, пријављени учесницима ће путем мејла бити послате додатне информације у вези са догађајем.

Агенду можете преузети ОВДЈЕ.  

Напомена: У случају проблема са пријавом путем наведеног линка, учесници могу попуњен пријавни образац путем мејла. Образац и додатне информације можете преузети ОВДЈЕ